bedste-massagestol.dk


Massage hver dag – Det har du godt af


Sådan hjælper massage

Det daglige arbejde bag rattet i bilen eller ved computeren kan være anstrengende for kroppen. Har du fået ømme muskler, stiv ryg eller dårligt blodomløb, så kan en massagestol være en god hjælp. Massage er velvære og afslapning. Massage virker smertelindrende og fornyer kroppen. Det fysiske velvære giver ny energi og har en afsmittende virkning på det mentale velvære. Du vil efter massage mærke, hvordan du får mentalt overskud og lettere ved at klare dagens mange udfordringer.

- Læs mere om hvordan en massagestol hjælper

 

Sådan finder du den bedste massagestol

Massagestole er forskellige. Vi har sammensat en guide, som gør det lettere for dig at træffe det rigtige valg af massagestol. DenForm massagestole er kendetegnet ved den avancerede teknologi, det tidløse design og ikke mindst den meget overkommelige pris, når du sammenligner med andre modeller.

- Se vores guide til massagestole

Hvem har brug for massage?
Alle mennesker har gavn af massage. Men nogle grupper har især et behov:
  • Butiksansatte, som står op i mange timer hver dag, belaster både fødder, lænd og ryg.
  • Folk med stillesiddende arbejde ved alt om, hvor fysisk belastende det kan være. Massage kan løsne spændinger i nakke og ryg, som skyldes timerne på kontorstolen.
  • Buschauffører, taxachauffører, lastbilchauffører, kørende sælgere og andre som tilbringer timer bag rattet hver dag.
  • Folk med fysisk hårdt arbejde. Alle skal holde til mange år på arbejdsmarkedet, og det er derfor vigtigt at give kroppen mulighed for at restituere sig efter en hård arbejdsdag. Blot 20 minutters massage efter arbejde – så får du en bedre søvn og føler dig mere frisk til næste dags opgaver.
Så kære arbejdsgiver! Vil du mindske sygefravær hos dine medarbejdere og øge arbejdsglæden på samme tid?
En massagestol er løsningen. Vi har et godt bud på, hvordan en DenForm massagestol kan blive den bedste massagestol for dig og dine medarbejdere.